Agoria heeft een nieuwe website! Vanaf nu vormen agoria.be en Agoria Online een uniek platform: alle info en nieuws vind je nu terug op www.agoria.be

Agoria Academy: HygiŽnisch Ontwerp

Agoria organiseert dit voorjaar opnieuw de opleiding 'Advanced course on hygienic design' bij ILVO in Melle en Jongerius Technology in Kapellen.

Deze opleiding 'HygiŽnisch ontwerp' omvat drie lesdagen die niet apart kunnen worden gevolgd en wordt in het Nederlands gedoceerd:

  • Maandag 15 mei 2017 - 08:30-17:30

  • Dinsdag 16 mei 2017 - 08:00-17:30

  • Vrijdag 19 mei 2017 - 08:00-15:30

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor machinebouwers (bedrijfsleiders en verantwoordelijken voor engineering en ontwerp, projectmanagers, technische sales mensen) en verantwoordelijken van voedingsproducenten.

De cursus heeft als basis gediend voor de internationale cursus ĎAdvanced Course Basic Hygienic Designí van EHEDG (www.ehedg.org).†

Door wie?

De lesgevers zijn: Hein Timmerman (voorzitter en lid van het uitvoerend comitť van EHEDG, expert Food Safety Sealed Air en door EHEDG geautoriseerde docent), Karl-Heinz Bahr (EHEDG BelgiŽ) en Johan Roels (Jongerius Technology NV)†

Inhoud?

Tijdens de drie opleidingsdagen zal een uitgebreid programma worden doorlopen

De klemtoon ligt op de praktijk. De lessen zullen daarom worden ondersteund met videomateriaal, praktijkvoorbeelden en volgende casestudies.

  • Dag 1: Casestudy met rondgang in ILVO

  • Dag 2: Casestudy in proeflabo ILVO

  • Dag 3: Casestudy met virtual reality bij J-TEC

    Doordat de opleiding bedoeld is voor zowel fabrikanten van uitrustingen voor de voedings- en verpakkingsindustrieí als voedingsproducenten kunnen er interessante ervaringsuitwisselingen plaatsvinden. Het wordt dus gegarandeerd een cursus met heel wat interactie.

Agoria Online, het platform van de technologische industrie, is voorbehouden voor de leden van Agoria.

Log in op Agoria Online