Agoria heeft een nieuwe website! Vanaf nu vormen agoria.be en Agoria Online een uniek platform: alle info en nieuws vind je nu terug op www.agoria.be

Het thema Home > Markten > Transport & Mobility Technology Club > News werd aan uw profiel toegevoegd

Het thema Home > Markten > Transport & Mobility Technology Club > News werd uit uw profiel verwijderd

Klik hier om de rubriek Home > Markten > Transport & Mobility Technology Club > News aan uw persoonlijk interesseprofiel toe te voegen. U zult dan voortaan de nieuwsberichten over dit thema kunnen lezen in uw agoria online-alertmail. Het thema zal ook worden toegevoegd aan uw wall (navigatiekolom links). U kunt deze keuze te allen tijde opnieuw wijzigen via Ďmijn profielí.

Klik hier om de rubriek Home > Markten > Transport & Mobility Technology Club > News uit uw persoonlijk interesseprofiel te verwijderen. De nieuwsberichten over dit thema zullen dan niet langer worden opgenomen in uw agoria online-alertmail en het thema zal niet langer op uw wall verschijnen (navigatiekolom links). U kunt deze keuze te allen tijde opnieuw wijzigen via Ďmijn profielí.

In uw profiel
0

MOL bouwt reuzentrucks voor oliewinning in de Sahara en India

MOL CY NV, Agorialid en onafhankelijk constructeur van trucks, trailers en vuilniswagens, heeft contracten gesloten met ENAFOR en OIL INDIA, voor de bouw van 48 reusachtige Oilfield trucks en 82 Oilfield trailers.


Deze trucks en trailers zullen ingezet worden voor het transport van boortorens op olievelden respectievelijk in de Sahara en in Assam (India). Ze zijn 6x6 aangedreven, hebben een lang en breed platform bovenop het sterke chassis en zijn uitgerust met een sterke lier opgesteld achter de rug van de stuurhut. Een bijzondere eis aan deze trucks is hun capaciteit om in tropische omstandigheden te werken. Ook bij temperaturen boven 50įC kan er verder naar olie geboord worden.

De eerste voertuigen zullen geleverd worden vanaf het eerste kwartaal 2017 en de productie loopt over een periode van 30 maanden. De overeenkomsten hebben een contractwaarde van ruim 25 miljoen euro.

Alle voertuigen zullen gebouwd worden in de werkplaatsen van Staden, West-Vlaanderen. Deze orders komen bovenop het al goed gevuld orderboek. Daarom wordt 4000 m≤ hallen bijgebouwd en wordt er actief gezocht naar extra werknemers, voornamelijk lassers en monteurs.

MOL CY is een Belgisch onafhankelijke constructeur van trucks, trailers, vuilniswagens en toelevering. Het bedrijf, opgericht in 1944, is gevestigd in Staden (BelgiŽ) en behoort tot de MOL Groep. De productie vindt plaats in Staden en bij ITK in Kachtem, eveneens een bedrijf binnen de MOL Groep, samen goed voor een 400-tal medewerkers.Doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling,†innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten, zodat we uw bericht kunnen publiceren op www.agoria.be en in deze rubriek op Agoria Online.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be.†