Agoria heeft een nieuwe website! Vanaf nu vormen agoria.be en Agoria Online een uniek platform: alle info en nieuws vind je nu terug op www.agoria.be

Het thema Home > Markten > Building & Urban Development Technology Club > News werd aan uw profiel toegevoegd

Het thema Home > Markten > Building & Urban Development Technology Club > News werd uit uw profiel verwijderd

Klik hier om de rubriek Home > Markten > Building & Urban Development Technology Club > News aan uw persoonlijk interesseprofiel toe te voegen. U zult dan voortaan de nieuwsberichten over dit thema kunnen lezen in uw agoria online-alertmail. Het thema zal ook worden toegevoegd aan uw wall (navigatiekolom links). U kunt deze keuze te allen tijde opnieuw wijzigen via ‘mijn profiel’.

Klik hier om de rubriek Home > Markten > Building & Urban Development Technology Club > News uit uw persoonlijk interesseprofiel te verwijderen. De nieuwsberichten over dit thema zullen dan niet langer worden opgenomen in uw agoria online-alertmail en het thema zal niet langer op uw wall verschijnen (navigatiekolom links). U kunt deze keuze te allen tijde opnieuw wijzigen via ‘mijn profiel’.

In uw profiel

Heraanleg Groenplaats Antwerpen: hoe 'smart' kan het?

NP-Bridging heeft de gunning gewonnen voor de uitwerking van een strategisch plan voor de heraanleg van de Antwerpse Groenplaats tot stedelijk evenementen- en verblijfsplein.

Het project Groenplaats heeft geen expliciete doelstelling rond SMART in zijn opdracht. Maar het zit in de genen van NP-Bridging om projecten altijd met een ruime visie aan te pakken. En daar boeken ze ook succes mee. Voor het project Groenplaats wil NP-Bridging kennis nemen van de mogelijke 'smart' oplossingen, om deze vervolgens mee te nemen in de integrale aanpak. NP-Bridging wenst samenwerking op te zetten met partners die de kennis en systemen hebben om tot een integrale smart-aanpak te komen.

Meer dan 60 stakeholders zijn betrokken bij dit project. Deze complexiteit biedt meteen ook de opportuniteit om slim in te spelen op heel wat thema’s zoals afvalophaling, fietsenstallingen, laden en lossen, geluid, evenementen, ontsluiting van parking, traminfrastructuur, verlichting, metrotoegang, veiligheid,... Het project kan dan ook gekaderd worden in de strategie van Antwerpen Smart City.

NP-Bridging heeft ook de concessie gewonnen van Hangar 28 in Antwerpen. De capaciteit van deze site moet verdubbelen. Ook hiervoor is NP-Bridging op zoek naar partners die intelligente oplossingen aanreiken om Hangar 28 zo functioneel en duurzaam mogelijk te maken. Dit project zit in uitvoeringsfase.

NP-Bridging vraagt de partijen om voorlopig tot nader bericht niet rechtstreeks te communiceren met de stad Antwerpen en de opdrachtgevers i.v.m. dit project, maar één enkel communicatiekanaal te respecteren en dat is NP-Bridging.

Hebt u smart oplossingen en wenst u mee te werken aan een integrale smart aanpak? Dan is deze informatiesessie iets voor u.

Programma

 10.00:
 
Registratie en welkomkoffie
 10.30:
 
Verwelkoming 
 10.40:
 
Stad Antwerpen (TBC)
 11.00:
 
Heraanleg van de groenplaats : hoe "smart" kan het ?
Chris Poulissen, Managing Director & Architect, NP-Bridging
 11.40:
 
Hangar 28, een duurzaam en functioneel gebouw ingebed in zijn omgeving
Jan Van Deynze, Managing Director, NP-Bridging
 12.00:
 
Q&A - sessie
 12.20:
 
Conclusie
 12.30:
 
B2B-meetings met NP-Bridging
 12.30:
 
Sandwichlunch en netwerking
 13.30:
 
Einde 

Datum

woensdag 26 april 2017, 10:00 - 13:30

Organisator

Agoria 

Dit evenement is afgelopen

Een vraag? Stel ze aan onze experts