Agoria heeft een nieuwe website! Vanaf nu vormen agoria.be en Agoria Online een uniek platform: alle info en nieuws vind je nu terug op www.agoria.be

Maakt u kans op een Agoria e-Health Award 2017?

Voor het zevende jaar op rij organiseren Agoria en TMAB Business Events de Agoria e-Health Awards. Innovatieve e-Health projecten, die zorgen voor onder andere administratieve vereenvoudiging en een verbetering van de zorg, worden in de schijnwerpers gezet.

Welke domeinen?†

In totaal worden vijf awards uitgereikt:

  • e-Health Award voor het beste innovatieproject†(op het vlak van dienstverlening aan de patiŽnt ('patient care'), responsabilisering van de patiŽnt of ondersteuning van de medische praktijk)

Deze award beloont het project dat gebruik maakt van de laatste innovatieve technologieŽn (op het vlak van dienstverlening aan de patiŽnt ('patient care'), responsabilisering van de patiŽnt of ondersteuning van de medische praktijk). Voor deze categorie is de samenwerking met industrie vereist.

  • e-Health Award voor het beste project dat de kwaliteit van systemen verbetert en de processen optimaliseert

Deze award wordt toegekend aan een ICT-project dat blijk geeft van innovatie in de kwaliteit van systemen en processen. Voor deze categorie is geen samenwerking met de industrie vereist.

  • e-Health Award voor grootste return (medische return, return voor de gebruiker, ROI ...)

Beloont een project dat op de meest eenvoudige manier de meeste doelstellingen voor de gebruiker en de overheid realiseert en tegelijk maximale waarde creŽert voor de gebruiker, de overheid of de medische wereld (in termen van tijdswinst, vermindering van de administratieve lastÖ). Voor deze categorie is samenwerking met de industrie niet vereist.

  • e-Health Award voor het beste mobile health project

Beloont een innoverend project en/of een project dat gebruikmaakt van de meest recente technologische innovaties en de nadruk legt op het aspect mobiliteit. Categorie open voor industriŽle spelers al dan niet met samenwerking met de zorgsector. Samenwerking is echter een pluspunt.

  • Beste e-Health-project

Met deze award wordt een e-healthproject in de kijker gezet dat indruk heeft gemaakt op de jury dankzij zijn innovatieve aspecten, de aandacht voor samenwerking, zijn return voor de gebruiker of de instelling, zijn herbruikbaarheidsaspecten enz.†

Waarom een project indienen?

De Agoria e-Health Awards krijgen elk jaar veel aandacht van de sector van gezondheidszorg als van de pers. De ideale gelegenheid om uw innovatieve projecten in de kijker te zetten!

Hoe stelt u zich kandidaat?†

U kunt uw projectaanvraag indienen tot en met vrijdag 31 maart om 12u via het formulier op de website†www.ehealthawards.be

Nadat de indieningsperiode is afgesloten, zullen de projecten die in aanmerking komen worden voorgelegd aan een onafhankelijke jury van specialisten in de gezondheidssector. Aan de betrokken deelnemers zal ook worden gevraagd om hun project aan de jury voor te stellen in de vorm van een pitch (live of d.m.v. een video). De datum daarvoor is vastgelegd op woensdag 19 april 2017. †

Opgelet! Het is beter om de projecten te laten voorstellen door uw klanten. Dit verhoogt de kans op een nominatie.

Over de uitreiking van de Agoria e-Health Awards

Op donderdag 1 juni 2017 verwelkomen wij u graag opnieuw in het KoloniŽnpaleis in Tervuren voor de zevende editie van de Agoria e-Health Awards. Elk jaar tekenen zo'n 130 deelnemers present (grote meerderheid uit de ziekenhuissector en vertegenwoordigers van de overheid). Dit is, naast de grote visibiliteit voor de projecten, de uitgelezen kans om uw netwerk uit te breiden.

Inschrijven is al mogelijk (enkel via†www.ehealthawards.be). Leden van Agoria genieten van een voordelig tarief (40% korting voor een tafel van 10 personen, inclusief hoge visibiliteit; 10% korting voor een plaats in free seating).

Voor meer informatie, contacteer Carole Absil (carole.absil@agoria.be).

Datum

donderdag 1 juni 2017

Plaats

KoloniŽnpaleis, Tervuren

Organisator

Agoria 

Dit evenement is afgelopen

Een vraag? Stel ze aan onze experts