MOL CY NV, Agorialid en onafhankelijk constructeur van trucks, trailers en vuilniswagens, heeft contracten gesloten met ENAFOR en OIL INDIA, voor de bouw van 48 reusachtige Oilfield trucks en 82 Oilfield trailers.


Deze trucks en trailers zullen ingezet worden voor het transport van boortorens op olievelden respectievelijk in de Sahara en in Assam (India). Ze zijn 6x6 aangedreven, hebben een lang en breed platform bovenop het sterke chassis en zijn uitgerust met een sterke lier opgesteld achter de rug van de stuurhut. Een bijzondere eis aan deze trucks is hun capaciteit om in tropische omstandigheden te werken. Ook bij temperaturen boven 50°C kan er verder naar olie geboord worden.

De eerste voertuigen zullen geleverd worden vanaf het eerste kwartaal 2017 en de productie loopt over een periode van 30 maanden. De overeenkomsten hebben een contractwaarde van ruim 25 miljoen euro.

Alle voertuigen zullen gebouwd worden in de werkplaatsen van Staden, West-Vlaanderen. Deze orders komen bovenop het al goed gevuld orderboek. Daarom wordt 4000 m˛ hallen bijgebouwd en wordt er actief gezocht naar extra werknemers, voornamelijk lassers en monteurs.

MOL CY is een Belgisch onafhankelijke constructeur van trucks, trailers, vuilniswagens en toelevering. Het bedrijf, opgericht in 1944, is gevestigd in Staden (België) en behoort tot de MOL Groep. De productie vindt plaats in Staden en bij ITK in Kachtem, eveneens een bedrijf binnen de MOL Groep, samen goed voor een 400-tal medewerkers.


 
Doet uw onderneming het ook goed?
Een bijzondere bestelling, innovatie, uitbreiding, overname, onderscheiding ...? Laat het ons weten, zodat we uw bericht kunnen publiceren op www.agoria.be en in deze rubriek op Agoria Online.

Stuur een tekstje van max. 20 regels (liefst met foto) naar redactie@agoria.be
 

Reageer op dit artikel


  1. [url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/

  2. [url=http://20mg-levitraforsale.com/]20mg-levitraforsale.com.ankor[/url] usbuy-ventolin.com.ankor http://generic-levitracheapest-price.com/