Agoria heeft een nieuwe website! Vanaf nu vormen agoria.be en Agoria Online een uniek platform: alle info en nieuws vind je nu terug op www.agoria.be

Infosessie “De Lijn: Duurzaam investeren in slimme mobiliteit”

Deze infosessie is de gelegenheid bij uitstek om topmensen van De Lijn te ontmoeten en een helder inzicht te verwerven in de visie en investeringsprojecten van De Lijn en de opportuniteiten voor uw bedrijf als toeleverancier. Blokkeer 7 juni in uw agenda en schrijf in!


De Vlaamse Vervoermaatschappij De Lijn heeft met 'Mobiliteitsvisie 2020' en de Beheersovereenkomst 2017-2020 ambitieuze krijtlijnen en doelstellingen uitgetekend die aanzienlijke investeringen vergen zowel in infrastructuur, rollend materieel (bus & tram) als in uitrusting allerhande. 

Op woensdag 7 juni komt Roger Kesteloot, directeur-generaal van De Lijn, de visie van de vervoermaatschappij en deze investeringsprojecten aan de leden van Agoria voorstellen. Hij zal op deze infosessie vergezeld zijn van Lode De Kesel, technisch directeur bij De Lijn, aan wie de deelnemers meer gerichte vragen zullen kunnen stellen.

Programma

14.00: 

Ontvangst & koffie

14.30:

Verwelkoming en inleiding: Oplossingen voor smart mobility Ben Van Roose, Head Manufacturing Industries – Agoria - tbc

15.00:

'De Lijn – Duurzaam investeren in slimme mobiliteit' Roger Kesteloot, Directeur-generaal van De Lijn Algemene presentatie - overzicht investeringsprojecten op korte & lange termijn – aankoopbeleid en -procedures + contactpersonen 

16.00:

Vraag & antwoord 

16.15:

Netwerking 

17.00:

Einde


Dit is een unieke gelegenheid om deze topmensen van De Lijn te ontmoeten en een helder inzicht te verwerven in de visie en investeringsprojecten van De Lijn en de opportuniteiten voor uw bedrijf als toeleverancier.

Limietdatum voor inschrijving is 31 mei. 

Datum

woensdag 7 juni 2017, 14:00 - 17:00

Plaats

BluePoint Brussels
A. Reyerslaan 80
1030 Brussel

Toegangsplan

Organisator

Agoria 

Dit evenement is afgelopen

Een vraag? Stel ze aan onze experts