Agoria heeft een nieuwe website! Vanaf nu vormen agoria.be en Agoria Online een uniek platform: alle info en nieuws vind je nu terug op www.agoria.be

"Industry in transformation, drivers of success"

Van 5 tot 7 oktober vindt in Praag het jaarlijks congres plaats van CECE, het comité van Europese constructeurs van bouwmaterieel (Committee for European Construction Equipment) waarvan Agoria lid is. Het thema: “Industry in transformation – in Europe and in our business – and explore the drivers of success”.

Tijdens het congres, dat dit jaar wordt georganiseerd in samenwerking met de Tsjechische sectorvereniging SVSS, wil CECE samen met zijn leden de kernambities van de industrie onder de loep nemen: de klantenrelaties optimaliseren enerzijds, maar anderzijds ook het streven naar de ontwikkeling van de best mogelijke technologieën en diensten.

Programma

  • Donderdag 6 oktober

Zoals tijdens de vorige edities opent het congres met een hoofdsessie, dit keer onder de noemer “Drivers of Success in Central & Eastern Europe”. Dit is de dagindeling :

Deep-dive Session: an Industry in Transformation

“Perspectives on the European Construction Equipment Industry”

  • Panel discussion: How to manage change in customer relations?
  • Panel discussion: How to survive the digital revolution?
  • Inspirational Best Practice: Skills & Competence Development
  • Inspirational keynote: Competence – The Art of Showing Expertise

De dag wordt beëindigd met een galadiner voor alle deelnemers en hun partner. Dit diner vindt plaats op een prestigieuze locatie met een rijke geschiedenis in het hart van Praag.

  • Vrijdag 7 oktober

Economisch Forum en technische presentaties.

Reserveer vandaag nog uw plaats!

Op www.cece-congress.eu vindt u o.a. het volledige programma met het overzicht van de sprekers en alle praktische informatie over het congres.

Klik hier voor een videoboodschap van CECE-voorzitter Bernd Holz en schrijf u vandaag nog in voor het CECE-congres 2016!

Datum

woensdag 5 oktober 2016 - vrijdag 7 oktober 2016

Plaats

Praag.

Organisator

CECE 

Dit evenement is afgelopen

Een vraag? Stel ze aan onze experts