Neelie Kroes: “Diversiteit is een absolute must voor de industrie”

woensdag 24 mei 2017

Dat Neelie Kroes een voorvechter is van Europa, hoeft niet te verbazen. Al maakte de voormalige EU-commissaris tijdens haar keynote op Agoria’s corporate event hier en daar een kritische kanttekening waarmee ze meteen nagels met koppen sloeg. Met haar opener “Zou het geen idee zijn om een competentietest in te voeren voor politici?” greep ze snel de volle aandacht van het publiek. En dat was nog maar het begin…

Lees meer

Phoenix Contact opent nieuwbouw in Zaventem

dinsdag 23 mei 2017

In de prachtige en volgens de meest ecologische normen opgetrokken nieuwbouw zijn 45 medewerkers aan de slag.

Lees meer


Globalize or Trumpetize: “Migranten hebben hun ondernemingszin bewezen”

maandag 22 mei 2017

Globalisering: dat was het centrale thema van Agoria’s corporate event dat woensdag jl. plaatvond in BluePoint. Bekende ondernemers, experts en politici deelden er hun visie op drie belangrijke onderwerpen: vrijhandelsakkoorden, migratiestromen en de klimaatuitdaging. Een debat dat niemand onverschillig liet!

Lees meer

Globalize or Trumpetize? – foto’s en videoverslag!

vrijdag 19 mei 2017

Agoria's Corporate Event 2017 was een editie om in te kaderen. Hartelijk dank aan iedereen die er woensdag onder de stralende zon bij was. Nagenieten? De fotoreportage en het videoverslag zijn klaar. Bekijk ze hier!

Lees meer

Recente cyberaanval: communicatie van CERT.be

donderdag 18 mei 2017

Verschillende computernetwerken van bedrijven werden onlangs slachtoffer van een grootschalige cyberaanval met ransomware. Hoe kunt u uw bedrijf beschermen? Enkele aanbevelingen van CERT.be, het federale cyber emergency team.

Lees meer

GETUIGENIS: MHI Vestas Offshore Wind over de loon(kost)optimalisatie audit van Agoria: "Een directe return on investment”

donderdag 18 mei 2017

Bent u volledig in regel met de fiscale en sociale wetgeving? Om u een overzichtelijk antwoord te bieden, ontwikkelde Agoria de audit voor loon(kost)optimalisatie. Hoe deze precies in zijn werk gaat, leest u in de getuigenis van MHI Vestas Offshore Wind.

Lees meer

INFOGRAFIEK: Telecomnetwerken zijn het hart van onze economie en onze maatschappij

woensdag 17 mei 2017

Vandaag woensdag 17 mei vieren we de 'Dag van de Telecommunicatie'. Omdat digitale innovatie niet zonder een performant netwerk kan, is dit de ideale gelegenheid om dit eens onder de aandacht te brengen. Want iedere job in telecom genereert andere jobs in de rest van de economie. Agoria Telecom Industries bereidt zich volop voor, samen met de leden, om te ijveren voor een positief investeringsklimaat.

Lees meer



Leden in the picture

Zoek een lid

Agenda