Het thema Home > Markten werd aan uw profiel toegevoegd

Het thema Home > Markten werd uit uw profiel verwijderd

Klik hier om de rubriek Home > Markten aan uw persoonlijk interesseprofiel toe te voegen. U zult dan voortaan de nieuwsberichten over dit thema kunnen lezen in uw agoria online-alertmail. Het thema zal ook worden toegevoegd aan uw wall (navigatiekolom links). U kunt deze keuze te allen tijde opnieuw wijzigen via Ďmijn profielí.

Klik hier om de rubriek Home > Markten uit uw persoonlijk interesseprofiel te verwijderen. De nieuwsberichten over dit thema zullen dan niet langer worden opgenomen in uw agoria online-alertmail en het thema zal niet langer op uw wall verschijnen (navigatiekolom links). U kunt deze keuze te allen tijde opnieuw wijzigen via Ďmijn profielí.

Markten

De Market-teams van Agoria helpen u om uw aanbod op de markt te promoten, afzetmarkten voor uw producten of diensten te identificeren en duurzame partnerships te sluiten in BelgiŽ en het buitenland. Vandaag focussen we op de volgende markten: Building & Urban Development, Energy, Financial Services, Food & Beverage, Healthcare, Transport & Mobility, Machine Construction & Production Systems en Sports & Entertainment Events.

  • Building & Urban Development Technology Solutions

Building & Urban Development Technology Solutions vertegenwoordigt de Belgische leveranciers van technologie, producten en diensten voor bouw- en infrastructuurprojecten. Dit team leidt bijv. het Smart Cities-project, d.i. een strategisch informatie- en adviesplatform m.b.t. trends en technologische oplossingen.

  • Energy Technology Solutions

Energy Technology Solutions biedt een ecosysteem voor ondernemingen die actief zijn op het domein van energiegerelateerde diensten en technologie, zowel voor de hernieuwbare- als de conventionele-energiesector.

  • Financial Services Technology Solutions

Financial Services Technology Solutions zet zich in voor de ondernemingen die gespecialiseerd zijn in IT-oplossingen specifiek voor de financiŽle markt: software voor e-banking of veilig betalen, authentificatiehardware Ö†

  • Food & Beverage Technology Solutions

Food & Beverage Technology Solutions ondersteunt de Belgische spelers op het domein van foodtechnologie (ontwerp en productie van uitrusting voor de voedingsindustrie, maatoplossingen voor de verwerking van voedingsmiddelen).

  • Healthcare Technology Solutions

Healthcare Technology Solutions staat de Belgische 'medtech'-ondernemingen bij die internationale spelers in de medische sector voorzien van producten, oplossingen en diensten: ICT-oplossingen (eHealth), elektromedische apparatuur, industriŽle-automatiseringsoplossingen, implants, machines voor medisch gebruik Ö

  • Machine Construction & Production Systems Technology Solutions

Machine Construction & Production Systems Technology Solutions brengt de Belgische technologiebedrijven samen die actief zijn in het ontwerp, de bouw en de toelevering van machines en onderdelen maar ook specifieke systemen en processen voor de bewerking of de productie van goederen (ook voor de landbouw).

  • Sports & Entertainment Events Technology Solutions

Sports & Entertainment Events Technology Solutions verenigt de Belgische technologiebedrijven die actief zijn in de internationale sportwereld, en meer bepaald op het vlak van bouw, mediatechnologie, sportuitrusting, hostingoplossingen evenals toegangscontrole en beveiliging.

  • Transport & Mobility Technology Solutions

Transport & Mobility Technology Solutions staat ten dienste van de ontwikkelaars, bouwers en leveranciers van producten, systemen en technologische oplossingen voor de transport- en mobiliteitsmarkt. De nadruk wordt in de eerste plaats gelegd op de automotive sector, goederenvervoer, openbaar vervoer, transportinfrastructuur en individuele mobiliteit.