Save-the-date: Agoria Environment & Energy Network Day op 28 september 2017

Ondernemingen moeten steeds meer aandacht besteden aan het beperken van de milieu- en energie-impact van hun activiteiten en producten. Proactief inspelen op milieu- en energieverplichtingen kan uw bedrijf een voorsprong geven op de concurrentie en de duurzaamheid van uw business op lange termijn verzekeren. Maar wat kunnen door technologie geïnspireerde bedrijven doen ‘beyond compliance’? Milieu- en energiewetgeving zijn immers complex en evolueren snel. Up-to-date kennis en tips & tricks over één of meerdere specifieke milieu- en energiethema’s kunnen soelaas bieden.  

Op donderdag 28 september 2017 organiseren de expertisecentra Milieu & Energie van Agoria een eerste Environment & Energy Network Day.

Het programma bevat vier parallelle sessies die zullen gewijd zijn aan één specifiek milieu- of energiethema. 

Tijdens deze sessies krijgt u niet alleen toegang tot de experten van Agoria, maar zullen ook verschillende bevoegde overheden aan het woord komen samen met een aantal mogelijke getuigenissen en/of best practices van bedrijven.

Aanwezigen kunnen na anderhalf uur wisselen van sessie en zo een tweede sessie meepikken. Na afloop van de sessies is er een mogelijkheid tot netwerking en informeel contact met de gastsprekers en de experten van Agoria.

Een uitnodiging met uitgebreid programma van elke sessie en mogelijkheid tot inschrijven zal verspreid worden in de loop van mei 2017.

Met de steun van VLAIO 

Datum

donderdag 28 september 2017, 14:00 - 18:30 Voeg toe aan mijn kalender

Plaats

BluePoint Brussels
A. Reyerslaan 80
1030 Brussel

Toegangsplan

Organisator

Agoria Environment Center of Expertise 

Meer informatie

Deelnemingskosten:
Agoria-leden: 75 euro (excl. BTW) voor de volledige namiddag
Niet- Agoria-leden: 150 euro (excl. BTW) voor de volledige namiddag
In dit bedrag is de deelname aan twee sessies en netwerking nadien inbegrepen.


Een vraag? Stel ze aan onze experts